Voor werknemers

Je bent druk of je voelt je druk…. herkenbaar?

Progressa biedt een zakelijke no-nonsense aanpak en gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van je werkstress.

Herken jij je hierin?

  • Je voelt je gestrest, je leeft met de waan van de dag en je wilt graag concrete handvatten om tot een gezonde werkdruk te komen
  • Je komt altijd tijd te kort en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen
  • Je wilt graag een objectieve blik of jouw taken wel in de beschikbare tijd passen. Verwacht je baas niet teveel van je?
  • Je wordt geleefd door een enorme e-mailstroom en wil graag weten hoe je dit systematisch aan kunt pakken om te plannen en te prioriteren.
  • Je vindt het lastig om “nee” te zeggen tegen collega’s die werk aan je willen doorschuiven

Progressa biedt een zakelijke no-nonsense aanpak en gaat op zoek naar de oorzaak van je werkstress.
Vervolgens levert Progressa een individueel programma op maat om tot een gezonde werkdruk te komen. Dit kan liggen op het gebied van structuur, planning en organisatie, maar vaak ligt de oorzaak (ook) op het gebied van gedrag, bijv. dat je het lastig vindt om grenzen te stellen of dat je een perfectionist bent. Allemaal zaken die passen bij een zeer gemotiveerde werknemer, want dat zijn juist de mensen die het meeste risico op een burn-out lopen!

Progressa biedt uitsluitend maatwerk.
Het traject bestaat uit een uitgebreide intake, 6 sessies van elk 2 uur, een oefenperiode en een borging. Daarna houden we zes maanden lang nog eens per maand contact om de nieuwe gewoonten goed te verankeren.

Spreekt dit je aan?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is?

Astrid HoogersVoor werknemers