1 op de 7 werknemers heeft last van stress,
en 36% van alle ziekteverzuim is stress gerelateerd!

Progressa helpt professionals die last hebben van werkdruk/werkstress. De oorzaak van de stress wordt aangepakt en er worden concrete handvatten gegeven om een gezonde werkdruk te bereiken en te behouden. Hierdoor wordt een burn-out in veel gevallen voorkomen. Een echte win-win situatie: het scheelt een organisatie veel kosten en een persoon veel leed.

Progressa adviseert op het gebied van efficiënter werken en gedrag.

Doelgericht planning en structuur aanbrengen in je werk is een belangrijke stap naar een gezonde werkdruk. Door structuur aan te brengen in je tijd, taken en e-mail krijg je een compleet overzicht over al je activiteiten en ben je altijd in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Er is bijv. veel winst te behalen als je Outlook gaat inzetten als een instrument om productiever te worden.

Daarnaast coacht Progressa mensen die vastzitten in bepaald gedrag, bijv. perfectionisme of geen grenzen kunnen aangeven. Door deze zogenaamde belemmerende overtuigingen loopt de werkdruk snel op en neemt de kans op stress en wellicht zelfs een burn-out toe. Dit is zowel voor de persoon als de organisatie zeer onwenselijk. Door preventief op te treden kan verzuim in veel gevallen worden voorkomen.

Een training of coaching van Progressa is altijd pragmatisch en gericht op een gezonde werkdruk, een hogere productiviteit en een goede werk-privé balans.

Van werkdruk naar werkplezier: Progressa biedt een aanpak die werkt!

Klik hier als je werkgever / leidinggevende / HR manager bent
Klik hier als je werknemer bent.

Nieuwsgierig wat Progressa voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Astrid HoogersHome Progressa (Organizing & Advies)