Peter van Houtum, financieel directeur bij Gebr. Janssen te Beugen

by Astrid Hoogers on 26 februari, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Peter van Houtum, financieel directeur bij Gebr. Janssen te Beugen

Astrid leert onze mensen Time management, maar daarnaast legt ze nog een ‘verborgen schat’ met betrekking tot de bedrijfsorganisatie bloot. Ze geeft aan hoe de hazen lopen in het bedrijf en waar knelpunten zitten. Dit krijgen wij als extraatje erbij. Helemaal top. Een dubbel leermoment waarbij 1+1 echt 3 is. Chapeau Astrid.

Lees meer
Astrid HoogersPeter van Houtum, financieel directeur bij Gebr. Janssen te Beugen

Wynand Hendriks, directeur bij Companen 

by Astrid Hoogers on 16 februari, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Wynand Hendriks, directeur bij Companen 

Astrid is een prettige en doeltreffende coach. Zij heeft zicht op de organisatiedoelstellingen en weet van daaruit het functioneren van medewerkers, op een geheel eigen motiverende en praktische manier, te verbeteren. Wij bevelen haar daarom van harte aan!

Lees meer

Astrid HoogersWynand Hendriks, directeur bij Companen 

Tom Kokke, directeur/eigenaar Berko Kompressoren te Wijchen 

by Astrid Hoogers on 16 februari, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Tom Kokke, directeur/eigenaar Berko Kompressoren te Wijchen 

Astrid heb ik leren waarderen als een zeer gedreven en kundig timemanager. Astrid is in staat mijn mensen te inspireren om binnen no time de voordelen van timemanagement op te pakken en hun werkwijze hier op aan te passen.

Lees meer
Astrid HoogersTom Kokke, directeur/eigenaar Berko Kompressoren te Wijchen 

Geert Rozeboom, ICT beheerder bij Companen

by Astrid Hoogers on 21 maart, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Geert Rozeboom, ICT beheerder bij Companen

Mede dankzij de begeleiding van Astrid, heb ik weer plezier in mijn werk gekregen. Door middel van aansprekende metaforen heb ik nieuwe inzichten verkregen en opnieuw energie gevonden om mijn carrière een boost te geven. Ook heb ik door een aantal praktische tips voor oa Outlook mijn werk efficiënter kunnen inrichten; dat geeft overzicht en rust.

Lees meer
Astrid HoogersGeert Rozeboom, ICT beheerder bij Companen