Ken jij de voordelen van de Outlook online versie al?

In mijn trainingen laat ik altijd een aantal functies zien die niet in de desktop versie zitten maar wel in de webversie, zoals Uitstellen, Pinnen, Opruimen en een paar interessante vergaderopties. Maar met name de integratie van mails met To Do is erg fijn: je kunt een mail gewoon naar rechts schuiven met je muis en een mail verandert naar wens in een agenda item of een taak.

 

Daarnaast lijkt de webversie erg op de nieuwe Outlook desktopapp die er over een tijdje aankomt. Heb jij het schuifje rechtsboven al eens omgezet dan ben je vast geschrokken. Het ziet er echt heel anders uit. Maar als je de web app kent gaat deze overgang een stuk relaxter, dat weet ik zeker!

 

De webversie van Outlook, te bereiken via outlook.office.com, is één van de vaste onderdelen van mijn Outlook training. Meer weten? Neem contact met me op en ik vertel je graag over de mogelijkheden.